Frantoio Olive Marco - Il gusto d' Italia in Belgio

Producten
Totaal
Ga naar de inhoud

Frantoio Olive Marco

Voeding > Olijfolie, olijven, antipasti, groenten, vis, crema's, apero > Olijven, crema's, antipasti, sauzen, groenten
Marco
MAR2510 - Olive Taggiasche salamoia 280 g
Frantoio Olive Marco
Taggiasca-olijven komen uit de streek van Imperia of beter uit de stad Taggia, waaraan het ook zijn naam te danken heeft. Bij veel gerechten uit de Ligurische keuken, vooral op basis van vlees en vis, wordt dit ingrediënt gebruikt.
De smaak is licht zuur en tamelijk zoet, met een amandel-nasmaak. De geur is fruitig en het resultaat is dan ook een lichte olie in de mond. Deze organoleptische eigenschappen maken ze bijzonder waardevol en verfijnd.
5.05 €(incl. BTW)
Toevoegen
MAR2511 - Olive Taggiasche salamoia 500 g
Frantoio Olive Marco
Taggiasca-olijven komen uit de streek van Imperia of beter uit de stad Taggia, waaraan het ook zijn naam te danken heeft. Bij veel gerechten uit de Ligurische keuken, vooral op basis van vlees en vis, wordt dit ingrediënt gebruikt.
De smaak is licht zuur en tamelijk zoet, met een amandel-nasmaak. De geur is fruitig en het resultaat is dan ook een lichte olie in de mond. Deze organoleptische eigenschappen maken ze bijzonder waardevol en verfijnd.
500 g
6.50 €(incl. BTW)
Toevoegen
MAR2515 - Olive Taggiasche snocciolate 180 g
Frantoio Olive Marco
Ontpitte Taggiasca-olijven zijn een Ligurische specialiteit waarvan de teelt typisch is voor het westelijke gebied. De Taggiasca-olijf dankt zijn naam aan de stad Taggia, in de provincie Imperia. Het is klein maar vlezig en vooral erg lekker.
Alleen gegeten, in pekel of in olie, of om voorgerechten, hoofdgerechten en bijgerechten te maken, Taggiasca-olijven geven altijd dat extraatje dat de smaak kan veroveren.
180 g
5.30 €(incl. BTW)
Toevoegen
MAR2520 - Pesto alla Ligure 180 g
Frantoio Olive Marco
Pesto is een koude saus, synoniem en symbool van Genua en heel Ligurië, dat al enkele decennia een van de bekendste en meest populaire sauzen ter wereld is.
Pesto kan niet alleen worden gebruikt om pasta op smaak te brengen, maar ook om hartige taarten, couscous en groenten op smaak te brengen.
5.30 €(incl. BTW)
Toevoegen
MAR2525 - Pesto Genovese 90 g
Frantoio Olive Marco
Pesto Genovese is een koude saus, synoniem en symbool van Genua en heel Ligurië, dat al enkele decennia een van de bekendste en meest populaire sauzen ter wereld is.
Pesto kan niet alleen worden gebruikt om pasta op smaak te brengen, maar ook om hartige taarten, couscous en groenten op smaak te brengen.
Genuese basilicum D.O.P. Ligurische extra vierge olijfolie, Parmigiano Reggiano D.O.P. , Pecorino Fiore Sardo, biologische Italiaanse pijnboompitten, BIO knoflook van Vessalico
90 g
5.55 €(incl. BTW)
Toevoegen
MAR2531 - Antipasto di verdure 290 g
Frantoio Olive Marco
Antipasto di verdure is ideaal bij een bruschetta of antipasto.
5.30 €(incl. BTW)
Toevoegen
MAR2540 - Cipolline in olio 290 g
Frantoio Olive Marco
Cipolline in olio (ajuintjes) zijn ideaal bij de aperitief of antipasto.
5.30 €(incl. BTW)
Toevoegen
MAR2541 - Cipolline aceto balsamico 290 g
Frantoio Olive Marco
Cipolline aceto balsamico (ajuintjes) zijn ideaal bij de aperitief of antipasto of bij je koude pasta- of rijstgerecht in de zomer.
290 g
5.30 €(incl. BTW)
Toevoegen
MAR2545 - Pomodori sott'olio 290 g
Frantoio Olive Marco
Pomodori sott'olio of Gedroogde tomaten in olie zijn een populaire Calabrische conserven. Ze zijn een smakelijk voorgerecht, geserveerd op sneden warm brood, maar ze worden ook gebruikt om een voorgerecht op smaak te brengen of om verschillende bereidingen met een sterkere smaak te verrijken.
290 g
6.10 €(incl. BTW)
Toevoegen
MAR2810 - Filetti di acciughe sott'olio
Frantoio Olive Marco
Filetti di acciughe sott'olio of Ansjovis in olie zijn ideaal bij de aperitief of antipasto of om je gerecht dat extraatje smaak te geven.
212 g
9.05 €(incl. BTW)
Toevoegen
Copyright Creazione 2016 - 2021

Terug naar de inhoud